Szállítás

Belföldi szállítás profikkal!

Professzionális szállítási szolgáltatásokkal biztonságban tudhatja az árut!

 

Az ipari, kereskedelmi egységekben gyakran előfordul, hogy bizonyos termékeket el kell szállítani az egyik telephelyről a másikra vagy az egymástól távol található raktárhelyiségek között kell mozgatni. Ilyenkor biztosítani kell minden feltételt ahhoz, hogy az áru, csomag, küldemény lehetőség szerint biztonságosan elérjen a célállomásra, már a megadott időn belül. Olykor szoros határidőkkel kell megküzdeni, ami egy rutinos szállító céggel, fuvarossal nem jelent problémát! Mindez komoly szervezési készséget igényel, ami egyben tapasztalatot, hozzáértést kíván meg.

Korántsem egyszerű megtalálni a megfelelő szállító céget ezekre a feladatokra, azonban nem lehetetlen! Az igaz, hogy több, mint elég ilyen céggel találkozni, viszont érdemes azon szempontok szerint választani, amely mindegyike a személyes érdekeit szolgálja. Az általunk biztosított szállítási szolgáltatás lehet a megoldás az egész problémára, ugyanis cégünk az itt felsorolt megoldásokkal járul hozzá a pontos, precíz szállításhoz! Az árut, csomagját a futár, fuvaros házhoz viszi, a megbeszélt határidőre eljuttatja azokat a megadott helyszínre.

 

Szállítás 100% garanciával!

A gondatlan, következetlen hozzáállás a termékek sérülését okozhatja és előidézheti a késést, sőt a bevételkiesést is. Ne hagyja, hogy laikus kezekbe kerüljön az áru – bízza inkább megbízható, rutinos csapatra a szállítást!

szállítás

Szolgáltatásaink között a szakszerű áruszállítás is szerepel, melynek során egy profi csapat gondoskodik arról, hogy a küldemények sérülésmentesen, időben érjenek a helyszínre. Kollégáink kellő hozzáértéssel, tapasztalatokkal a hátuk mögött végzik a fuvarozást, legyen szó bármilyen jellegű szállítmányról, amit A-ból B-be szeretni juttatni.

Így az sem baj, ha nem a megszokott méretű csomagokról van szó, hanem például raklapos termék, efféle áruk szállítására kellene segítség. Azok a népszerű futárcégek, amelyek uralják a piacot a kiscsomag és nagycsomag szállítási szolgáltatásaikkal (lapraszerelt bútor, ruházati termékek, egyéb aktuális online rendelés, stb.), gyakran elvesznek a sok rendelés között, a csomagok raktárban rostokolnak és elhúzódik a kiszállítás, esetleg sérül az áru. Persze ez nem mindre igaz, de amennyiben nagyobb volumenű szállításra tart igényt, akkor az Infinity Trans jelentheti a megoldást!

Az általunk szállított csomagokat, árut gyorsan, pontosan és kedvező árak mellett juttatjuk el a kívánt helyszínre! Minden szállítmány időben és épségben fog célba érni! Körültekintően kezeljük a ránk bízott szállítmányt, ezzel elkerülve a sérüléseket.

Teljesen mindegy, hogy kisebb üzletbe, boltokba, nagyáruházba vagy akárhová is kelljen elvinni az árut, mi szaktudásunkkal gondoskodunk róla, hogy minden időben, pontosan mehessen végbe!

A kapcsolatfelvétel után rövid időn belül adunk egy árajánlatot, melynek elfogadása után akár azonnal munkába tudnak állni munkatársaink. Amennyiben a mi cégünket választja az áruszállítás elvégzésére, akkor számíthat a gyors és eredményes munkára, mellyel garantáltan elégedett lesz. A helyszínre minden esetben megfelelő méretű rakodótérrel rendelkező szállító járműveket küldünk, melyek kiváló műszaki állapotban örvendenek. Igény esetén nem csak sofőr áll rendelkezésre, hanem rakodó munkások is, akik segítenek a gondos be-, illetve kipakolásban. 

Munkánk során minden a megbeszéltek szerint történik, és nem kell aggódnia majd amiatt, hogy időközben valamilyen oknál fogva leáll a munka, vagy olyan problémák merülnek fel, amelyek megoldása sok időt vesz igénybe.

Prémium szállítás szolgáltatásokkal várjuk ügyfeleinket 2022-ben is, akik a szállítási megoldásokkal kapcsolatban bizalommal kereshetnek meg minket – közösen megtaláljuk a legjobb megoldást!

Legyen szó eseti vagy rendszeres szállításról, cégünk minden esetben megfizethető szolgáltatást nyújt! A szállítást Budapesten és vidéken egyaránt igénybe veheti, biztosítjuk róla, hogy minden feltételt lehetővé teszünk a Magyarország területén szállított áruk épségben történő kiszállítására.

Profi áruszállítás igénybevételéhez, egyén információk miatt kérjük, keressen fel minket a megadott ügyfélszolgálat elérhetőségeink valamelyikén, hogy egyeztetni tudjuk a részleteket

Számla igényüket kérjük előre jelezzék!

Infinity Trans Kft.

AJÁNLATKÉRÉS

Email: info@infinitytrans.hu