Bútorszállítás

Bútorszállítás Budapest InfinityTrans

A szállítás – bármiről is legyen szó – mindig nagy odafigyelést igényel. A szervezettség és alaposság teremti meg azokat a körülményeket, amire szükség van a bútorszállításnál is.

 

Bútorszállítás Budapest kerületeiben profi megoldásokkal.

Legyen szó komplett költöztetésről vagy csak egy-két bútor elszállításáról, ránk biztosan számíthat. Költöztetéssel, bútorszállítással kapcsolatosan keressen minket a hét bármely napján és mi levesszük a terhet a válláról. Cégünk vállal helyszíni (épületen belüli) berendezési tárgy, bútormozgatást is.

A szolgáltatás célja, hogy bármilyen bútort gyors határidővel házhoz szállítsunk kedvező áron. Az ország egész területén vásárolnak az emberek bútorokat. Ezek szállítása kapcsán az a tapasztalat, hogy az áruházak az áruszállítás igénye esetén akár több hetes várakozás mellett állnak rendelkezésre. Ám a legtöbb esetben az igény, hogy minél előbb vagy akár azonnal kiszállításra kerüljön a bútordarab. Senki sem szeretne heteket várni, hogy megkaphassa a bútorait.

Miért kellene egy teljes költöztetést megfizetni, ha egyszer arra is van lehetőség, hogy egy darab bútort szállítasson velünk! Budapesten a költöztető árak olykor az egekben vannak. A tehertaxi egy vagy több bútorra vonatkozóan olcsón teszi lehetővé a bútorszállítást. Fix árakkal dolgozunk, amit előre meg tudunk beszélni az ügyfelekkel.

Néhány esetben az emberek nem akarják túlbonyolítani a dolgokat, ezért belemennek, hogy az áruházi szállítást fizetik meg. Ez bizonyára borsosabb árat jelent, mint amit egy tehertaxis, bútorszállító tud kínálni – avagy ha olcsóbb, de minőségi fuvarost keres, akkor érdemes inkább egy bútorszállítóra bízni a feladatot.

 

Bízza ránk a bútorok szállítását, melyet rövid határidő alatt teljesítünk szolgáltatásaink keretein belül!

Ne aggódjon, segítünk abban, hogy a bútor sértetlenül célba érkezzen! Kellő tapasztalattal rendelkezünk, ezért a szállítás során kellő körültekintéssel tudunk eljárni, hiszen megfelelő méretű és kialakítású autó is rendelkezésünkre áll ehhez. Lehet szó kicsi vagy kifejezetten nagy bútorról, számunkra nincs lehetetlen, így vállaljuk a teljes ülőgarnitúra szállítását, ugyanakkor olyan kényes tárgyak, családi emlékek, eszközök és hangszerek fuvarozását is, mint amilyen egy páncélszekrény, széf, zongora vagy pianínó.

bútorszállítás

Hívjon fel minket bizalommal akkor, ha megbízható szállítóra van szüksége! Vállalunk minden bútorszállítást.

 

Ha vásárolt egy új bútort és mielőbb szeretné használatba venni – számíthat ránk!

Amennyiben megörökölt valamit, mely körültekintő szállításra szorul – velünk megtalálhatja számításait!

Hogyha újított egy háztartási gépet (mosógép, szárítógép, mosogatógép, hűtő, stb.) – mi sérülés nélkül házhoz szállítjuk!

Számtalan ilyen vagy ehhez hasonló esettel találkoztunk az évek alatt, ennek köszönhetően pedig fel vagyunk készülve minden eshetőségre. Ügyes kezű, megbízható szállító kell néhány óra erejéig? Velünk számolhat! Akik azt szeretnék, hogy rövid időn belül, professzionális körülmények között, de olcsón legyen eljuttatva a bútoruk a megadott helyszínre, azoknak ajánljuk magunkat!

Mivel a bútorok és a többi egyéb, amit felsoroltunk mind nagy súllyal rendelkeznek, ezért különösen fontos, hogy megfelelő számú ember gondoskodjon a teherautóra történő felpakolásról és lepakolásról. Az sem elhanyagolható szempont, hogy van-e lehetőség a gépjárműben a megfelelő rögzítésre, ismerve a helyi utak minőségét. Ezek a körülmények mind teljesülnek általunk, ugyanis kellő rutinnal végezzük munkánkat, amiben a bútorszállítást is elérhetik megrendelőink.

Bútorszállítás, lomtalanítás, iroda költöztetés Budapest kapcsán volna szükséges? Állunk rendelkezésére, vegye fel velünk a kapcsolatos és úgy minden pontos részletet megbeszélhetünk!

AJÁNLATKÉRÉS

Email: info@infinitytrans.hu