IKEA szállítás

Milyen lehetőségek vannak IKEA házhozszállítás, termék szállítás terén fuvaros cégeknél?

XXXLutz, Möbelix, OBI, Praktiker, Media Markt, Bauhaus, Jysk, Emag, Euronics, További áruházak…

Bármelyik fent említett áruházban vásárol, de nem tudja megoldani a szállítást és nem szeretne napokat, heteket várni a kiszállításra – Mi szívesen segítünk ennek megoldásában!

Levesszük a terhet a válláról, bármiről is legyen szó!

A kapcsolatfelvétel után rövid időn belül adunk egy árajánlatot, melynek elfogadása után akár azonnal munkába tudnak állni kollégáink.

Amennyiben a cégünket választja az áruszállítás elvégzésére, ez esetben számíthat a gyors és eredményes munkára, amivel garantáltan elégedett lesz!

Ugye milyen jó, amikor végre megvan az áhított bútordarab, amit elképzeltünk az otthonunkba. Minden passzol, viszont amikor a vásárlásra kerül a sor, a bútor szállításánál nehézségek merülhetnek fel. Az egyik az, amikor nincs saját autó vagy valaki ismerős, akit meg tudunk bízni a házhozszállítással vagy a második dolog, ami nehezítheti azt, hogy azonnal hazavihessük a terméket, ha nem fér be az autóba.

Mit lehet ilyenkor tenni?

Bár minden áruház kínál házhozszállítási lehetőséget, az nem biztos, hogy a mi elképzeléseinknek a leginkább megfelelő. Senki sem szeret napokat várni, pláne nem heteket, mert sajnos az is előfordulhat. Vajon meg kell várni ezt az időtartamot vagy van más megoldás is?

Vegyünk például egy átlagos helyzetet. Tegyük fel, hogy vesz egy ágyat. A gyakorlatban szinte teljesen mindegy, hogy egyszemélyes vagy két méter széles ágyról van szó, hiszen a leghosszabb eleme szétszerelve is 2 méter. Kizárva a saját szállítást, más nem jöhet szóba majd, mint egy teherautó, amibe befér a bútor. Mindenképp fizetni kell érte, minden esetben szükség van a külső segítségre!

Régóta jelen vagyunk a fuvarozásban, szállításban és költöztetésben, így az Infinity Trans-tól profizmust, gyorsaságot és garanciát kap! Pontosan tudjuk, hogy mivel jár egy ilyen feladat és mennyi időt vesz igénybe. Amint megbeszéltük a részleteket a megbízóval, már egyből el tudunk kezdeni tervezni és még az is lehet, hogy gyorsabban becsöngetünk Önhöz a megvásárolt bútorral, mint azt sejtené.

Az online rendelés nagyon kényelmes dolog, még csak ki sem kell tenni a lábunkat otthonról. Vásárolhatunk a buszon ülve, a villamoson utazva, még a munkahelyről is könnyedén meg lehet venni a kiválasztott termékeket az internet által. Könnyű ugye?

De mi a helyzet a nagyméretű tárgyakkal? Attól függően, hogy milyen jellegű termékek házhoz szállításáról van szó, lehet valamivel nehezebb is a dolog. De nem velünk!

Az első és legfontosabb kérdés mindig a „mikor?”, amit persze felülírhat a kiszállítási díj mértéke is. Sok áruházban irreálisan magasnak tűnik ez az összeg, főleg akkor, ha egy olyan szolgáltató, fuvaros árait vesszük figyelembe, mint amilyenek mi is vagyunk.

Nálunk nem fordulhat elő hiba, amit megbeszélünk, az úgy lesz! Amint felkeres minket az ügyfél, megbeszéljük, hogy mit vásárolt és hol. Ezután megnézzük, hogy van-e szabad kapacitásunk. Szabad kapacitás esetén akár még aznap vagy másnap kézhez is kaphatja rendelését!

Bútor (szekrény, ágy, gardrób, polc, asztal, kanapé, szék, fotel,lámpa, komód, szőnyeg, éjjeliszekrény, stb.), háztartási gép, valamint több egyéb termék vásárlása esetében élhet az IKEA szállítási szolgáltatás lehetőségekkel. Gondoskodunk róla, hogy minél előbb a megadott címre szállítsák a rendelést, mindezt elérhető árak mellett!

Mennyibe kerül a házhozszállítás az IKEA-ból?

A következő megoldásokat vehetik igénybe a vásárlók a kedvelt áruháztól:

  • Szállítási és átvételi lehetőségek az IKEA-nál
  • Házhozszállítás online vásárlás esetén az IKEA-nál
  • Házhozszállítás áruházi vásárlás esetén az IKEA-nál
  • Kis méretű csomagszállítás az IKEA-nál

Ezeknek a szolgáltatásoknak az ára attól is függ, hogy mekkora terméket vásároltunk. Minél nagyobb, minél nehezebb az adott holmi, annál többe fog kerülni az IKEA házhozszállítás. Ha szeretne gyorsabb és egyben egyszerű megoldásokat igénybe venni, akkor állunk rendelkezésére Budapesten és más városokban egyaránt!

AJÁNLATKÉRÉS

Email: info@infinitytrans.hu