Költöztetés

Költöztetés Budapest

Költözés előtt áll, de még nem tudja, hogy kihez forduljon? Rengeteg dolga van a pakolással, bizalmatlan is, és keresi a megfelelő költöztetőket? Megértjük a helyzetét!

Tudjuk, hogy egy költöztetés során milyen gondokkal, problémákkal, sőt idegeskedéssel kell szembenéznie már a gondolat megfoganása után is. Az előkészületekről már ne is beszéljünk. A feje tetején áll a háza, ugye? Költözéskor ránk számíthat! Akár azonnal is vállaljuk értékei sérülésmentes szállítását, saját, megbízható emberekkel dolgozunk hosszú idő óta, rengeteg költöztetés lebonyolításán vagyunk túl. Olyan szolgáltatást nyújtunk Önnek, amivel maradéktalanul meg lesz elégedve. Lehet szó lakás vagy irodaköltözetésről – Bízza ránk!

A költözés során szerelünk, dobozolunk, csomagolunk és a szükséges részeken lefóliázzuk bútorait, hogy még a legapróbb sérüléseket is elkerüljük. Költöztető kollégáink 20 éves tapasztalattal rendelkeznek, és nagy figyelmet fordítanak munkájukra. Így nyugodt lehet költözése során. Bármiféle kérdésével forduljon hozzánk bátran!

Vállalunk még délutáni költöztetést is felár nélkül. Miért venne ki szabadságot, ha meg tudjuk oldani a költözését a nap bármely szakában. Rugalmasak vagyunk, minden időpontban, csak hívjon minket bizalommal. Költöztetés 100% garanciával.

Költöztetés szolgáltatásaink – Miben tudunk segíteni?

 

Komplett költöztetés.

Egy egész családi ház költöztetés kihívást jelent, de nem nekünk! A költöztetés terén tapasztalt cégek, köztük mi is sokat cipekedünk, sok időt töltöttünk már el a költöztetés leszervezésével és lebonyolításával, így hát nálunk nincs olyan, hogy lehetetlen! Mindenki az igényeinek megfelelően költözhet. Egy nagyobb család holmijainak elszállítása ráadásul nagyobb munkával jár, mint egy kisebb lakás-költöztetés. Egy átlagos méretű lakás vagy ház esetében a bútorok igencsak felhalmozódnak idővel. Bár van, aki minimalista életet él, általában nem ez jellemző és olykor kifejezetten sok holmi gyűlik össze, ami a költözésnél bukik ki igazán. De semmi gond! Az évek során jelentős tapasztalatot szereztünk, ami nem csak nekünk könnyíti meg a költöztetést, hanem a megrendelőnek is kedvez. Erre szükség is van akkor, ha egy kifejezetten nagyméretű ingatlanból kell kipakolni és onnan költöztetni. Komplett költöztetésnél is előre felkészülten érkezünk a helyszínre és ott rutinosan állunk neki a feladatok elvégzésének. Mindegy, mennyi bútorról legyen szó – megoldjuk!

Részleges költöztetés.

Ha valaki kis tételekkel költözik, annak elég egy fuvar a szállítandó holmiknak. Igen, ez a szolgáltatás kedvezőbb áron elérhető, mint egy átlagos típusú költöztetés. Kisebb költöztetéshez is ajánljuk magunkat! Nem csak a nagyobb költöztetéssel gyűlhet meg az ember baja, így ha akár csupán néhány bútor szállítására van szüksége és szeretné, ha profi költöztető cég végezné el a munkát – akkor is szeretnénk a legjobbat nyújtani Önnek a költöztetés kapcsán! Számunkra minden ügyfél és vele együtt minden munka nagyon fontos, minden esetben a maximumra törekszünk.

Irodaköltöztetés.

Egy iroda költöztetése annyiban hasonlít egy hagyományos költöztetésre, hogy sok holmival kell számolni. Ugyanakkor alaposabb szervezést, tervezést igényel, hiszen fontos papírokat kell később megtalálni, míg egy lakásköltöztetésnél el tudjuk viselni, ha egy-két napig nem találjuk a kedvenc bögrénket. A hangsúly a felkészültségen van, muszáj tervezni, nem lehet csak úgy összerakni mindent dobozokba! De ne aggódjon, mindenben segíteni tudunk, igyekszünk olyan tippeket adni, amivel könnyebbé válhat a folyamat, ugyanakkor igény szerint részt vállalunk a csomagolásban egyaránt! Amikor célt érnek a berendezési tárgyak, eszközök, azokat máris elkezdheti kicsomagolni, hogy mielőbb megkezdődjön a munka.

Bútorszállítás.

Vannak helyzetek, amikor nem egy komplett lakást, házat vagy irodát kell költöztetni, hanem annak csak egy részét. Ilyenkor természetesen nem azonos az árszabás, hiszen kevesebb szállítanivalóról van szó. Ezzel együtt szintén nem egyszerű dolog költözködni, mert a bútorok feltehetőleg nagyok, nehezek és egy szimpla személyautóval nem lehetséges a szállításuk, mindenképp teherautóra lesz szükség. Azonban mi ebben is segítségére leszünk! Megfelelő eszközökkel és rutinnal, no meg persze a szállításra ideális gépjárművel érkezünk a helyszínre és szállítjuk át új helyére bútorait.

Ahol városon belüli szállításra van igény, ott olcsón, akár néhány ezer forintból is megoldható a bútorok szállítása, melyek ugyanolyan körültekintéssel lesznek szállítva, mint amit költöztetés során is viszünk. Talán jogos az olcsó árak miatt, hogy ilyen szolgáltatásokra a legnagyobb az igény, amikor csak egy-egy dolgot kellene szállítani.

Páncélszekrény, zongora szállítása.

Egy kanapé is igencsak nehéz tud lenni vagy egy régi, tömör szekrény, de a nyomába sem tud érni egy páncélszekrénynek, ami nem csak súlyos darab, hanem a fogása sem egyszerű. Megfelelő eszközök és kellő számú ember nélkül problémás a páncélszekrény szállítás vagy zongoraszállítás, mely utóbbi különösen nagy odafigyelést igényel! Ránk bízhatja a féltett zongorát, a nagysúlyú páncélszekrényt – mi megoldjuk! Kellő tapasztalattal rendelkezünk a hangszerek szakszerű szállítása terén, illetve a széfet, háztartási gépet egyaránt biztonságosan tudjuk utaztatni.

Milyen információkra van szükség a költöztetés előtt?

Amikor először felveszi velünk a kapcsolatot, mert költözni szeretne, mindent alaposan át fogunk beszélni Önnel egy ingyenes igényfelmérés során. Itt ezen a ponton mi feltesszük a kérdéseket, Önnek csak meg kell válaszolnia őket. Az iroda- és lakossági költöztetés előtt lehetőség szerint minél több információt szeretnénk megtudni a költözés körülményeiről. Erre azért van szükség, hogy a költözést minél inkább gördülékenyen, gyorsan és pontosan tudjuk elvégezni.

Az első és egyben legfontosabb kérdésünk mindig az idő, vagyis általában úgy kezdődik a beszélgetés, hogy mikor lenne a legjobb az ön homijainak költöztetése? Az időpont egyeztetés a legfőbb lépés, hiszen éppen abban a legnehezebb megoldást találni, hogy a hét melyik napján és mely napszakban, időpontban volna a legkényelmesebb az ügyfélnek. Tehát nézzük, milyen részletekre leszünk kíváncsiak:

 

Mikor szeretne költözni?

Ez a szolgáltatás megrendelésének az első lépése: az időpont egyeztetés. Szerencsére pár perc alatt felmérhető minden igény, egyben ez alapján az esetleges szabad kapacitás és máris egyeztethető a költözés dátuma. Sokan szeretnének hétvégén költözni, hiszen a legtöbb esetben így nem szükséges szabadságot kivenni a munkahelyen, ami olykor nehéz feladat. De a költöztetés Budapesten nem csak a hétvégéken elérhető, mert persze azt is meg tudjuk beszélni, hogy egy délután alkalmával bonyolítsuk le a költöztetési feladatokat. Ilyenkor sem kell felárral számolnia velünk, ami egészen biztos sokaknak kedvező!

 

Honnan és hová szeretne költözni?

Ez a tervezés másik legfőbb részlete, az útvonal tervezés és km kalkuláció. A távolság, az útvonal, továbbá a behajtási engedély (feltéve, ha kell) mind a tájékoztató költözés árak megadásához. Mivel egy teherautó fogja szállítani a bútorokat, stb., ezért fog kelleni ez a néhány adat, hogy ne legyen semmi váratlan helyzet a költözésnél. Ezáltal gyors és relatíve könnyű lehet a költöztetés, hogy a tervezett időben igény szerint már ki is csomagolhassa a dobozokat, hozzáférhessen ingóságaihoz.

 

Mennyi költöztetnivaló van?

A költöztető szakemberek száma miatt kell előre számolni a bútorok és dobozok mennyiségével. Általában olyan kérdéseket teszünk fel a telefonban, amelyek alapján fel tudjuk mérni, hogy körülbelül mire számíthatunk: hány négyzetméteres a lakás, mennyire bútorozott, van-e közöttük nagyméretű vagy kifejezetten nehéz tárgy, van-e lift az épületben vagy lépcsőn kell közlekedni, milyen az épületben a folyósók kialakítása – vannak-e szűk helyek, részek, stb. A bútorzat, bútorozottság egy támpont arra nézve is, hogy a teherautó hány fordulóval fogja tudni elszállítani a dolgokat. Ebből kifolyólag pedig az árat is pontosabban meg tudjuk határozni előre.

 

Hányadik emeletről van szó?

Erre szintén a tervezés miatt van szükség, amibe az is beletartozik, hogy az ügyfélt kikérdezzük arról, hogy rendelkezik-e az ingatlan lifttel, amennyiben az társasház. Milyen a lépcső kialakítása, vannak-e problémás fordulók benne. A lepakolás, valamint a felpakolás szempontjából szintúgy lényeges információk ezek.

Milyen másik szolgáltatás vehető igénybe a költöztetés során?

Mindenben segítünk, cégünk 20 év tapasztalatával áll a rendelkezésére! Szolgáltatásainkkal ahhoz is szeretnénk hozzájárulni, hogy ne csupán eljussanak bútorai és egyéb ingóságai az új helyükre, hanem hogy más kiegészítő megoldásokkal is támogassuk a költözés folyamatát. A költöztetéshez dobozok, csomagolóanyagok és más kellékek egyaránt biztosítva lesznek általunk, amennyiben igényt tart rá. A bútorok és a dobozok épsége érdekében nem hasznos tanácsokkal igyekszünk szolgálni, ugyanakkor amint a kezünk közé kerülnek értékei, azokra úgy vigyázunk, mintha a sajátunk lenne!

100% garanciával dolgozunk! Holmija költöztetése megbízható, biztos kezekben lesz majd! A bútorok, valamint személyes tárgyak biztonságban célt fognak érni, ugyanis azok szállítását természetesen megfelelő körülmények között végezzük!

Költöztetés árak

Kérjen személyre szabott árajánlatot költöztetésre! Mivel minden eset más, még ha csak egy kicsit is, az áraink ennek fényében mindig egyedi ajánlatot takarnak. A költöztetés Budapest és az ország eltérő városainak kapcsán más árakat jelenthet, így hiába a fix ár, az esetleges különbségek, (pl. távolság, az ingatlan bútorozottságának mértéke) vagy inkább nehézségek miatt további kiadások generálódhatnak. Ezért is végzünk előzetes felmérést, hogy pontos kalkulációt tudjunk biztosítani ügyfeleink részére, akik így korrekt áron tudnak költözködni.

Cégünk számos elégedett ügyféllel rendelkezik, akik Budapest területén vették igénybe szolgáltatásainkat. Azonban nem csak Budapesten belül, hanem azon kívül és vidéki megbízásokban szintén sokszor veszünk részt. Lomtalanítás, illetve nemzetközi költöztetés esetén érdemes előre tájékozódni a lehetőségek vonatkozásában, mert sajnos a tapasztalat azt mutatja, hogy sok céget keresnek fel ezzel a feladattal, viszont egyik sem egyszerű munkafolyamat, mindegyik alapos szervezést igényel. A referenciáink a garancia arra, hogy pontos, alapos munkát végzünk!

A költözéssel kapcsolatban keressen minket teljes bizalommal – minden felmerülő kérdését megválaszoljuk, mindenben állunk ügyfeleink rendelkezésére, hogy sokkal könnyebb legyen átvészelni a költözést!

AJÁNLATKÉRÉS

Email: info@infinitytrans.hu