Belföldi fuvarozás garanciával!

Érthető, ha megbízható fuvarost szeretne a csomagok, rakományok szállításához, hiszen nem csak arról van szó, hogy valaki egy ennek megfelelő gépjárművel eljuttatja A-ból B-be a szállítmányt. Sokkal több kell ennél: egy rutinos fuvarozó cég első sorban, de szervezésre és persze tapasztalatokra is szükség lesz a problémamentes fuvarozáshoz!

Mindez rólunk elmondható! A fuvarozást, mint szolgáltatás profi szinten űzzük. A megbízhatóság és a pontosság különösen fontos szempont abban az esetben, amikor valaki fuvarost keres, ugyanakkor a fuvar árak sem elhanyagolhatóak, főleg áruk fuvarozása során. Ezekhez az igényekhez igazítottuk szolgáltatásainkat, melyeket rövid határidővel biztosítunk!

Teljes rakományok és részrakományok szállításával kapcsolatban egyaránt bizalommal fordulhat hozzánk, illetve mutatjuk, pontosan milyen szolgáltatásokkal állunk rendelkezésre:

  • Országos fuvarozáshoz
  • Árufuvarozás
  • Költöztetés kapcsán forduljon hozzánk bizalommal!

Úgy gondoljuk, hogy ha ezen szolgáltatások minőségi és megbízhatósági kérdéseit befektetésként kezeljük, akkor a befektetés haszna nem csak rövid, hanem hosszú távon is megmutatkozik.

Ügyfeleink gyakran keresnek meg minket az alábbi feladatok elvégzése kapcsán:

  • Bútorok szállítása
  • Csomagszállítás
  • Áruszállítás
  • IKEA házhozszállítás
  • Raklapos egységrakományok szállítása

Az idő alatt, amíg velünk áll szerződésben, gondoskodunk róla, hogy a szolgáltatást zökkenőmentesen hajtsuk végre a megbeszélt határidőkkel! A megbízhatóság és minőség egyenlő azzal, hogy elégedett az ügyfél. Ennek megszerzése, biztosítása összetett feladat, de nem lehetetlen!

Mindennemű belföldi fuvarozást vállalunk, 3.5 tonna össztömegű saját kisteherautókkal oda vissza. Teherautóink az össztömegükből adódóan, kivétel nélkül engedélykötelezettség nélkül dolgozhatnak a fővárosban is. Így a megrendelőt plusz költség nem terheli Budapest területén, külön behajtási engedélyt sehova sem kell kérni a szállítások során.

Legyen szó raklapos áru, építőanyag vagy bármi egyéb berendezési tárgy teherfuvarozásáról, hívjon minket bizalommal!

 

Eseti vagy éppen rendszeres fuvarozásra lenne szüksége?

Akár alkalmi, akár állandó jelleggel kellene fuvarozó, szakértelmünkkel és szolgáltatásaink által könnyedén megtalálhatja számításait! Előfordulhat, hogy egyedi igények merülnek fel. Ilyenkor sem kell kétségbeesni, mi teszünk érte, hogy közösen megtaláljuk a legjobb megoldást!

Mindig előre egyeztetjük a részleteket, ennek köszönhetően precízen és pontosan tudjuk elvégezni a fuvarozást. Megbeszéljük a helyszíneket, az időpontokat, így ezekhez alkalmazkodva hiánytalanul szállítjuk házhoz az árut, csomagot, bútort.

Rendszeres fuvarozásnál előre ütemezett időpontokban kell kiszállítani az árut az üzletekbe, boltokba vagy éppen irodákba. Függetlenül a célállomástól, a pontosság kiemelten fontos ezekben az esetekben. Ehhez igazodva, gondoskodunk róla, hogy a megrendelt áruja időben megérkezzen Önhöz!

Garancia

Felkészült fuvarozó szakemberek dolgoznak cégünkkel, akik pontosan tudják, hogy melyek a buktatók, illetve mi az, amire különösen nagy figyelmet kell fordítani. A tapasztalat talán az egyik legfontosabb részlete az egész folyamatnak, hiszen ha netán váratlan akadály gördülne a szállítmány elé, annak kezelése, megoldása rutinosan történhet.

Cégünk gondoskodik róla, hogy megbízható partnerre találjon bennünk, ezért 100% garanciával végezzük a ránk bízott feladatokat! Infinity Trans Kft.

AJÁNLATKÉRÉS

Email: info@infinitytrans.hu